ESSO tankstations

/ESSO tankstations
ESSO tankstations 2019-07-23T16:39:03+01:00
Esso - Kwaliteitsbrandstoffen

ESSO TANKSTATIONS IN CARFOOD NETWERK

Esso is een bekende tankstationformule in Nederland. Ongeveer 400 tankstations dragen de kleuren van Esso. Ongeveer 30 van deze tankstations worden geëxploiteerd door Carfood Motorbrandstoffen. Esso staat bekend om de kwaliteitsbrandstoffen die ze uit eigen raffinaderij kunnen leveren en heeft een eigen spaarsysteem Esso Extras genaamd.

ESSO EXTRAS

Het nieuwe spaarsysteem van Esso in een app. Dit is de Esso Extras app en deze app is begin 2019 geïntroduceerd.

EEN APP EN EEN PAS?

Esso geeft klanten de mogelijkheid om punten te sparen via een mobiele app. De app is gebaseerd op een aantal pijlers met als hoofddoel gebruiksvriendelijkheid:

  • Eenvoudig punten sparen met de app en met de fysieke kaart
  • Eenvoudig punten verzilveren in de webshop en op het tankstation
  • Duidelijke informatievoorziening

Zowel met de fysieke pas als met de app kan er dus gespaard worden. Heeft u al één van beide?

HOE KAN IK PUNTEN INWISSELEN?

Voorheen was het mogelijk om fysieke cadeaukaarten op te halen bij het tankstation in ruil voor punten. Sinds het nieuwe spaarsysteem is gelanceerd is dit veranderd en zijn deze cadeaukaarten enkel nog in de webshop te vinden. Naast cadeaukaarten gaat het dan ook over vrijetijdsaanbiedingen en dergelijke. Cadeaukaarten zijn hierdoor niet meer aanwezig in de shop, wat u en onze veiligheid verbeterd.

Daarnaast is het ook mogelijk om ook shopproducten als broodjes, koffie of andere producten aan te schaffen met de spaarpunten.

HOE SPAAR IK?

Sparen kan bij bemande en onbemande tankstations. Bij elke liter brandstof krijgt u of 1 punt, bij bemande tankstations, of 0,5 punt bij onbemande tankstations. Er zijn weleens acties waardoor deze puntenaantallen af zouden kunnen wijken.

BEMAND EN ONBEMAND SPAREN?

De klanten die gebruik maken van het spaarsysteem kunnen bij zowel bemande als onbemande tankstations hun punten ophalen. Bij bemande tankstations kan dit bij de kassa. Bij onbemande tankstations gaat dit door middel van het invoeren van uw telefoonnummer in de buitenpaal.