De Carfood tankpas

Carfood Motorbrandstoffen » De Carfood tankpas
De Carfood tankpas 2020-04-15T10:41:45+00:00
Tanken met de carfood tankpas

UW PERSOONLIJKE CARFOOD TANKPAS

De Carfood tankpas kunt u gebruiken voor een persoonlijke korting en meer gemak. De pas registreert al uw tanktransacties, zorgt voor een officiële factuur en zorgt er ook voor dat al uw facturen en vertankingen te benaderen via het Carfood portaal. Heeft u ook interesse? Vraag de pas direct aan. Geniet van flexibiliteit, comfort, uw persoonlijke korting en een landelijke dekking.

VRAAG UW CARFOOD PAS AAN
Carfood tankpas 2

VOORDELEN VAN DE CARFOOD TANKPAS

HET CARFOOD NETWERK

Het Carfood netwerk bestaat uit ongeveer 60 Esso, GT24 en Autofood tankstations waar u met de Carfood tankpas terecht kunt.

EIGEN PINCODE KIEZEN

Het is mogelijk om een eigen pincode te kiezen voor uw tankpas. Hierdoor wordt het makkelijker om uw pincode te onthouden.

UW PERSOONLIJKE KORTING

Met uw tankpas kunt u een persoonlijke aanbieding krijgen met een mooie persoonlijke korting.

EEN LANDELIJK NETWERK

Naast deze 60 tankstations uit het Carfood netwerk zijn er nog bijna 900 andere tankstations in Nederland en in België waar u terecht kunt met de Carfood tankpas. Dit zijn onder andere Texaco tankstations, Esso tankstation, BP tankstations, Tango tankstations, etc. Hierdoor kunt u met de Carfood tankpas in het hele land terecht! Kijk verder voor een volledige lijst en kaart.

TOEGANG TOT “MIJN CARFOOD”

Met het gebruik van één of meerdere tankpassen kunt  u ook toegang krijgen tot “Mijn Carfood”. Dit is een portaal waarin u al uw vertankingen kan zien. In dit portaal kunt u ook kentekens koppelen aan de juiste tankpassen, tankpassen blokkeren of deblokkeren en tankpassen aanvragen. Daarnaast zijn ook alle facturen terug te vinden in “Mijn Carfood”.

FLEXIBELE TANKPAS

De tankpas is niet flexibel wat betreft buigzaamheid. Met flexibele tankpas wordt bedoeld dat de kaart door u als eigenaar in te regelen is. U kunt kiezen welke producten er getankt kunnen worden, u kunt er voor kiezen of er shop artikelen aangeschaft kunnen worden. En zelfs in de shop is dit in te regelen met als voorbeeld: wel shopartikelen, maar geen tabak.